Sekretariatet og kirkebygningens adresse:

Aarhus Valgmenighed
Mjølnersvej 6
8230 Åbyhøj
aarhus(at)valgmenighed.dk

Kontakt til al stab - telefon åbningstid 9-14 tirsdag-fredag:

Ved behov for at tale med en præst i forbindelse med akut krise ring:

Ved akutte henvendelser kan sekretariatet kontaktes på:
Tlf: 3172 1928

Kontakt til nyhedsbrevet

Har du idéer til vores nyhedsbrev, eller har du en god historie, så skriv til simone(at)valgmenighed.dk. Månedlig deadline for indsendelse af historier er d. 1. hver måned.

Vi leder også hele tiden efter frivillige, som har lyst til at være med på nyhedsbrevs-teamet, og det kan være, at det er dig? I så fald håber vi at høre fra dig, også på simone(at)valgmenighed.dk