Foran Tronen

Aarhus Valgmenighed har udgivet lovsangshæftet Foran tronen, som allerede er solgt i over 2000 eksemplarer til lovsangere i hele landet.

Sanghæftet indeholder godt 180 lovsange, salmer og taizé-sange. Repertoiret er en god blanding af kendt og nyt materiale. Sanghæftet er meget velegnet til f.eks. din cellegruppe eller klynge.

Nogle af sangene i hæftet er skrevet af sangskrivere fra Aarhus Valgmenighed. Du kan downloade og lytte til disse sange her.

Melodierne til salmerne bagerst i hæftet (nr. 158-177) kan du lytte til på www.dendanskesalmebogonline.dk

Det er min bøn, at sangene i dette hæfte må lede dig ind foran tronen. Der, hvor Gud åbenbarer sig selv. Og der, hvor du med dit hjerte og dit åndedrag kan udtrykke din glæde og sorg, din taknemmelighed og længsel. Må sanghæftet blive til stor velsignelse for dig og dit fællesskab

- Arvid Asmussen, lovsangsleder, Aarhus Valgmenighed

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk