Foran Tronen

Aarhus Valgmenighed har udgivet lovsangshæftet Foran tronen, som allerede er solgt i over 2000 eksemplarer til lovsangere i hele landet.

Sanghæftet indeholder godt 180 lovsange, salmer og taizé-sange. Repertoiret er en god blanding af kendt og nyt materiale. Sanghæftet er meget velegnet til f.eks. din cellegruppe eller klynge.

Nogle af sangene i hæftet er skrevet af sangskrivere fra Aarhus Valgmenighed. Du kan downloade og lytte til disse sange her.

Melodierne til salmerne bagerst i hæftet (nr. 158-177) kan du lytte til på www.dendanskesalmebogonline.dk

Det er min bøn, at sangene i dette hæfte må lede dig ind foran tronen. Der, hvor Gud åbenbarer sig selv. Og der, hvor du med dit hjerte og dit åndedrag kan udtrykke din glæde og sorg, din taknemmelighed og længsel. Må sanghæftet blive til stor velsignelse for dig og dit fællesskab

- Arvid Asmussen, lovsangsleder, Aarhus Valgmenighed