Klynger

Klyngerne i Aarhus Valgmenighed er til for, at vi sammen kan leve tydeligt og frimodigt som disciple af Jesus. Her har du mulighed for at deltage i et overskueligt fællesskab på ca. 15-40 personer, som ønsker at vokse i deres relation til Gud og ønsker at velsigne vores by.

Man mødes typisk i klyngerne 2-4 gange om måneden, blandt andet den første søndag i måneden, hvor der ikke er gudstjeneste.

Orienter dig om klyngerne i menuen til venstre og bliv en del af fællesskabet i Aarhus Valgmenighed.

Klyngerne har som oftest base i enten formiddags- eller eftermiddagsgudstjenesten. Så hvis du har spørgsmål eller søger mere information om klyngerne, kan du kontakte:

Ruben Kristensen, leder af 16-miljøet.
Anders Michael Hansen, leder af 10-miljøet.

Kontakt Anders Michael, formiddagsmiljø: andersmichael(at)valgmenighed.dk

Kontakt Ruben, eftermiddagsmiljø: ruben(at)valgmenighed.dk