Her kan du tilmelde dig nyheder fra ÅVM

Vi udsender nyhedsbrev én gang om måneden, hvor vi tager udgangspunkt i, hvad der sker i vore menighed, hos staben og omkring vores vision ’Med Gud for Aarhus’.

Har du idéer til vores nyhedsbrev, eller har du en god historie, så skriv til simone(at)valgmenighed.dk.Månedlig deadline for indsendelse af historier er d. 1.

Vi leder også hele tiden efter frivillige, som har lyst til at være med på nyhedsbrevs-teamet, og det kan være, at det er dig? I så fald håber vi at høre fra dig, også på simone(at)valgmenighed.dk