Hent vores velkomstfolder her

Vi elsker, når der kommer nye til vores by og kirke!

Derfor vil vi gerne byde dig varmt velkommen og vise dig mere om hvem vi er som kirke. Vi har lavet en velkomstfolder, som informativt fortæller dig lidt om, hvem vi er, mød flere fra staben og læs om vores fællesskaber.

Derudover står vi klar til at byde dig velkommen til vores gudstjenester kl. 10 og kl. 16, hvor der er mulighed for at spise morgenmad eller aftensmad i caféen og lære nye folk at kende.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte:

Poul Nyborg (10-gudstjenesten): poul@valgmenighed.dk

Ruben Kristensen (16-gudstjenesten): ruben@valgmenighed.dk

Vi glæder os til at se dig!