Formiddagsgudstjeneste kl 10.00

Gudstjenesterne i Aarhus Valgmenighed er åbne for enhver som har lyst til at deltage. Søndagen er den største samling i menigheden, og vi mødes for at fejre Gud og hinanden. Dette sker bl.a. gennem tilbedelse, bøn, sang, prædiken og nadver.

Formiddagsgudstjenesten kl 10.00 er for alle generationer. Alle starter fælles i kirkesalen og efter fælles lovsang er der børnekirke delt op på fem spor, mens der er prædiken for de voksne.

Fra kl 9.00 er der mulighed for at drikke kaffe og spise rundstykker. Kom og vær med og mød nye eller gamle bekendtskaber.

Er du ny i kirken? Har du spørgsmål til gudstjenesten eller til kirken i det hele taget? Så henvend dig til velkomstteamet, som står og hilser på alle i døren. Du kan kende dem på de røde skilte, de bærer om halsen.

Formiddagsgudstjenesten varer ca. halvanden time.