Parkeringsguide

En parkeringskultur, hvor alle vinder!

Aarhus Valgmenighed har til huse på Mjølnersvej 6. De mange aktiviteter i kirken er også lig med mange gæster og parkerede biler. Det er derfor meget vigtigt ikke at skabe gener for vores naboer, men at skabe en god parkeringskultur.

Parkeringspladser i nærheden:

• Kirken råder over ca. 20 parkeringspladser på egen grund, som altid kan benyttes.
  • Derudover har vi aftaler med Autolys (se kort) om parkering lørdag, søndag og i hverdage efter kl. 18.00.
  • Der kan parkeres på offentlig vej efter gældende parkeringsregler, dog opfordrer vi så vidt muligt til at benytte den side af vejen nærmest kirken, af hensyn til villaerne på den anden side.

Der er parkering forbudt på alle andre virksomhedsadresser end Autolys.

Alternative parkeringsmuligheder:

Vi henviser yderligt til parkering på Lokesvej, efter gældende parkeringsregler. Gåtiden derfra er ca. 2-3 min.

Lad os sammen skabe en god parkeringskultur, hvor alle er vindere!