Keld Dahlmann, international præst

Keld Dahlmann. Født 1972. Gift med Sara og far til 4.

Keld Dahlmann har sammen med sin familie været engageret i Aarhus Valgmenighed siden 1996. Blev kaldet som medhjælpende præst i 2002 og blev valgmenighedspræst og daglig leder i 2005. I 2017 har Keld fået en ny rolle som International præst i menigheden, med særlig fokus på at etablere gudstjenester og fællesskab for de mange udlændinge, der opholder sig i Aarhus i kortere eller længere tid.
Han er cand. theol fra Aarhus Universitet med speciale i missionsteologi. Har desuden studeret på Fuller Theological Seminary i Californien.

Keld var initiativtager til dannelsen af KirkePlanterNet(KPN) i 2009, hvorigennem Aarhus valgmenighed er engageret i nationalt og internationalt arbejde omkring menighedsudvikling og dannelse af nye menigheder (www.kirkeplanternet.dk) Ved siden af sin ansættelse som præst er Keld ansat i KPN som daglig leder, underviser og mentor for præster og ledere.

Keld Dahlmann var med i opstarten af Børne- og Ungdoms Oase (BUO) og var landssekretær, der i 3 år. Han har bidraget til en række bøger og har siddet i flere bestyrelser bl.a. i Dansk Oase og Center for Ungdomsstudier.
Keld Dahlmann brænder for, at kirken i Europa bliver fornyet, engageret i mission og medspiller i samfundets udvikling. På den baggrund har det været naturligt for Keld at tilslutte sig "The Order of Mission"(TOM), som er et globalt netværk af missionale ledere. I 2015 blev han valgt som formand for TOM for en treårig periode (www.missionorder.org)

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE