Morten Hørning Jensen, hjælpepræst og leder af KURSEN (Pt på orlov)

Morten er født i 1972, gift med Jeanette og far til Johanne, Benjamin og Oliver. Familien bor i Skejby. Han er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og har en ph.d.-grad fra samme sted.

Han er kvarttidsansat i ÅVM til at lede vores program for teologistuderende, KURSEN. Den resterende del er han ansat som lektor i Ny Testamente på Menighedsfakultetet.

Morten siger:
”På KURSEN arbejder vi med at finde veje mellem det teologiske studium og den kirkelige virkelighed. Kirken i Danmark har brug for gode præster! Det kræver både et solidt greb om teologien og praksistimer i menigheden. Med KURSEN ønsker vi at forbinde de to verdener og få vores teologistuderende i gang - under deres studium - med en vandring på vej mod at blive præst.”

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE