Johannes Korsholm Thomsen

Født 1978, gift med Anna, far til Josva, Jonathan og Sofia. Uddannet fra Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi (SALT), ansat i ÅVM i 2008.

Johannes leder tre områder i ÅVM: Kaliber, Udrustning & Frivillighed, Visions 2018's "Med Gud for min næste". Desuden er Johannes ansat 25% i The Order of Mission som leder af det Globale Kontor.

Johannes siger om sine arbejdsområder: ”"Motivationen for mig er drømmen om at se mange flere mennesker i Aarhus møde Gud, både mennesker i krise og mennesker hvis liv hænger bedre sammen. Som menighed er vi sendt til denne her smukke by, og jeg håber, at min tjeneste bærer den frugt, at mennesker i Aarhus virkelig oplever sig velsignede af os som enkeltpersoner og som fællesskaber."

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE