Klaus Engell Grøngaard, administrator

Klaus er født i 1971 og blev gift med Betina i 2004. De har 2 børn, Jonathan fra 2005 og Mathilde fra 2009. Sammen bor de i et rækkehus i Tranbjerg.

Hans uddannelse er HH, markedsøkonom og HD 2. del – udenrigshandel.

Hans arbejdsopgaver er betaling af regninger, bogføring, udarbejdelse af regnskab, lønadministration samt kirkebogsføring. Derudover administrerer han gaver givet til menigheden, herunder registrering af tilsagn, gavebreve, PBS-opkrævning og indberetning til SKAT.

Klaus siger:
”Mit arbejde som administrator understøtter menighedens aktiviteter, men er i sig selv uden åndeligt indhold. Jeg trives med struktur og faste opgaver, hvilket stemmer godt overens med min stilling. Sideløbende tjener jeg i menigheden som profet, særlig til events og stabssamlinger.”

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE