Michael Bech Nielsen, Administrativ koordinator

Michael er født i 1975, gift med Mette og har to børn. De bor i Saksild tæt på Odder.

Han er uddannet til landmand med grønt bevis i 1998. Derefter tog han en pædagoguddannelse med speciale i anbragte børn på døgninstitution (2001), hvilket han arbejdede med i seks år. Derefter tog han en handelsuddannelse med speciale i indkøb og arbejdede med det hos STARK i Horsens frem til november 2009, hvor han fik bevilget flexjob. Blev ansat i flexjob hos Allan Kjær, Børnegården Solbjerg, hvor han arbejdede med at starte børnehaven op. Søgte stillingen hos ÅVM februar 2011.

Primære arbejdsopgaver er at aflaste David og Klaus, men har også kompetenceområder inden for medlemshåndtering, ekspedition og indkøb samt kommunikation/salg med erhvervsrelevante samarbejdspartnere.

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE