Arvid Asmussen, lovsangsleder

Arvid er gift med Elise, og sammen har de 2 børn. Arvid er cand. mag. i musikvidenskab og religion fra Aarhus Universitet.

Arvid har ansvaret for lovsangen i menigheden og leder bl.a. de ca. 50 lovsangere der er involveret i menighedens gudstjenester. Arvid arbejder også med at forny lovsangen gennem sangskrivning og udgav i 2013 lovsangsalbummet "Nye Salmer Fra Dagligstuen"

I 2011 startede han lovsangsskolen Kantoriet, som siden da har trænet over 50 lovsangsledere fra hele landet. Lovsangsskolen køres i partnerskab med Dansk Oase.

Arvid er anfører for den del af vores vision, der hedder "Med Gud i hjertet", hvor han har fokus på bl.a. bibellæsning, bøn og profeti.

Arvid har været ansat i Aarhus Valgmenighed siden 2007, på fuld tid siden 2011.

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE