Ruben Elkjær Kristensen, Studenterpræst

Ruben er født i 1985, gift med Line og har 3 børn. Familien bor i et rækkehus i Hasle. Ruben er ansat som studenterpræst i Aarhus Valgmenighed

Ruben er leder af kirkens studentermiljø og leder gudstjenesterne kl. 16.00 samt klyngerne som henvender sig til unge og studerende. Ud over at afholde gudstjenester afholder Ruben sjælesorgssamtaler, vielser og er anfører på den del af menighedens vision, som hedder "Med Gud for studerende".

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE