Fællesgudstjeneste

Dato/tidspunkt: 29. Oktober 2017, 16:00

Den 29. oktober afholder vi en festgudstjeneste i anledning af Keld Dahlmann's fratrædelse som valgmenighedspræst og tiltrædelse i sin nye tjeneste som international præst i Aarhus Valgmenighed. Vi vil med denne gudstjeneste markere og sige tak til keld for de 12 år, han har været valgmenighedspræst i Aarhus Valgmenighed, samt velsigne ham i sin tjeneste omkring internationalt arbejde i Aarhus.

I den anledning vil vi gerne invitere dig/jer til at være med til fællesgudstjeneste søndag d. 29. oktober 2017 kl. 16 i Aarhus Valgmenighed. I forlængelse af gudstjenesten vil der være en kort pause med en forfriskning, hvorefter der vil være reception med mulighed for at bringe en hilsen til Keld Dahlmann. Receptionen forventes at slutte ca. 18.30, sådan at man kan tage videre og spise aftensmad.

Der vil være børnekirke under gudstjenesten.

Vi glæder os til denne dag, og vi håber, du/I har mulighed for at fejre dagen, hvor både børn og voksne er meget velkomne.

Prædikentekst: Matt. 22,1-14