Gudstjeneste 1. søndag i advent: "De ni læsninger" / "Nine lessons service"

Dato/tidspunkt: 3. December 2017, 15:00

Liturg: Keld Dahlmann

Til denne gudstjeneste indleder vi adventstiden sammen. Ved at lytte til de traditionelle 9 læsninger - fra profetierne i Gammel Testamente til Jesu fødsel i Ny Testamente - bliver der rig mulighed til at komme ind i den store historie og synge de kendte adventssalmer.

En kortere gudstjeneste uden prædiken og nadver. Alle generationer er velkomne. Der er ingen særskilt børnekirke den dag.

The Festival of Nine Lessons and Carols is a service of Christian worship celebrating the birth of Jesus. The story of the fall of humanity, the promise of the Messiah, and the birth of Jesus is told in nine short Bible readings from Genesis, the prophetic books and the Gospels, interspersed with the singing of Christmas carols and danish hymns.