LoveWorks kursus

Dato/tidspunkt: 2. Oktober 2017, 19:00 - 21:30

Vi Hører om det........Vi snakker om det.........Men tør vi leve det?

Det at leve i kærlighed, handler både om, at kunne give kærlighed, men også at kunne modtage den.

Hvordan sikrer du dig, at du har kærligheden med i alle dine relationer, familie, venner, kirke, arbejdskollegaer mm? – Hvordan elsker du dig selv, og din næste?

Budskabet i Love Works undervisningen handler om, hvordan vi lever i Guds kærlighed, i vores hverdag.

Kærligheden er tålmodig, mild, den tåler alt, tror alt, håber alt og udholder alt. - 1. Kor. 13, 4-8 Under kurset fordyber vi os i hver af disse kærligheds skridt.

Gennem Love Works undervisningen lærer du, at forstå Guds kærlighed, så du genkender den i dit liv, og dermed nemmere kan give den til andre.

Der er én kursusaften (på 3 timer) hver anden uge, hvor der sker følgende:

• Lovsang
  • Undervisning med personlige hverdagshistorier
  • Kaffe/The - pause
  • Gruppesamtaler

Kurset koster 400 kr pr. pers. og inkluderer 8 kursusaftener og et arbejdshæfte. Hvis du har et arbejdshæfte koster kurset 300 kr og du venter med at betale til første aften

Kurset starter den 4 Sep - 4 Dec kl 19.00-21.30