Kom hviledagen i hu

Dato/tidspunkt: 3. November 2017, 19:30

Kom hviledagen i hu! Hvordan skabe en rytme for hvile og fest i en travl hverdag? 

Velkommen til 3 fredag aftner i efteråret, hvor vi sammen øver os i overgangen fra hverdagen til hviledagen. Vi vil introducere en kristen version af et sabbats måltids ritual der kan bruges hjemme i familien for børn og voksne. 

Form: Sammenskudsgilde, hvor alle tager deres yndlingsret med. Vi sørger for brød og vin til måltidsliturgien. Der vil være god tid til måltidsfællesskab. Vi skaber disse aftner sammen og der vil være flere muligheder for at bidrage. Efter måltidet vil der blive holdt oplæg om prakKursus pris samlet: voksne 150kr, studerende 100kr og børn 50kr.k åndeligt liv og rytmer i hverdagen. 

Hvornår? 3/11

Læs mere og tilmeld dig her

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk