Kvinder i bøn

Dato/tidspunkt: 6. Oktober 2017, 8.30-10.30

Dansegruppen inviterer alle kvinder i ÅVM til at bede for menigheden hver fredag (undtagen uge 42)

Fra kl. 8.30 -8.55 er der mulighed for at deltage i tidebøn med kirkens stab.

Fra kl. 9.05 – 10.30 beder vi. Vi har valgt en form, hvor vi først tilbeder Gud. Dernæst læser vi en tekst fra Bibelen. (Pt. Johannesevangeliet.) Ud fra teksten lytter vi til Gud. Vi samles og deler det, vi har fået, og beder ud fra det. Afslutningsvis bestemmer vi som fællesskab, om vi skal dele noget af det delte, med nogen.

Kontakt: Ruth Overgaard Villumsen