TRINY gudstjeneste

Dato/tidspunkt: 5. November 2017, 18:50 - 20:30

TRINY gudstjeneste

Triny er en keltisk inspireret gudstjeneste, som har fokus på søndagens prædiketekst, og på, at den enkelte deltager får et møde med den Treenige Gud.

Vi sidder omkring alteret opstillet midt i rummet og dertil er der bl.a. stationer, tid til stilhed i ’ørkenen’, refleksion, forbøn og vi fejrer nadvermåltid.

Efter gudstjenesten er der mulighed for fællesskab i Café Triny, blive i kirkerummet i stilhed og bøn – eller gå hjem

Der er ro med musik i rummet fra kl. 18.50 til gudstjenestestart kl. 19.00

Se også under ’gudstjenester’ og på triny.dk