LederOase

Dato/tidspunkt: 26.-27. Januar 2018, Fredag kl. 19:00 - Lrdag kl. 21:00

Konferencen samler ledere fra hele landet d. 26-27. januar i Karlslunde Strandkirke.

Tema: Dannelse til livet, samfundet og kirken

"Vi står som bevægelse overfor en stor og spændende udfordring. DanskOase nærmer sig en alder af 30 år. En generation. Vores grundlæggere besad en længsel efter at se det nye, som Gud gør ved sin Ånd, komme til udtryk i kirkens liv. Det betød nybrud og mange opgør med gamle former. Man kan kalde det dekonstruktion.

Nu står en ny generation klar. Mange unge, som ikke bare vil bryde ned, men vil bygge - give krop til en relevant, samfundsforvandlende kirke, og som længes efter at få både fundament og byggesten til den opgave. Men forstår vi, hvilke udfordringer de står overfor, og hvordan dette påvirker deres tro? Forstår vi deres vilkår og dilemmaer og formår vi at udruste dem til at leve Jesus-livet i samfundet og i kirken? Formår vi at videregive det, vi selv har modtaget, erfaret og opdaget? Og giver vi dem frihed til at genopdage troen for deres generation?"