En Åben Himmel

Dato/tidspunkt: 17. Maj 2018, 19:30 - 21:30

Alle profeter, lovsangere og forbedere i Aarhus Valgmenighed er inviteret til 3 inspirationsaftener i foråret, hvor vi mødes for at styrke den profetiske kultur i menigheden. Vi kalder det ”En Åben Himmel” fordi vi samles i forventning til Guds Ånds nærvær hos os!

Hver aften vil der være et inspirerende input, oplæg til samtale, lovsang og tilbedelse, samt tid hvor vi betjener hinanden med vores nådegaver og deler vidnesbyrd om hvad Gud gør.

Forårets program

8. februar. Fællesskabs-kultur / A Culture of Community

Hvad siger Gud til os? Om lyttende bøn i fællesskab. Input ved Anders Michael Hansen

5. april. Autoritets og Udrustningskultur / A Culture of Empowerment and Authority