Åben lovsangsjam!

Dato/tidspunkt: 31. Januar 2018, 19:30 - 21:30

Vi jammer nogle lovsange og lærer hinanden at kende!

Hver aften vil der være en erfaren bandleder og et dygtigt husorkester, der er værter for en hyggelig og legende atmosfære.

Uanset dit niveau og erfaring er du meget velkommen!

Der vil være trommesæt og baggear til rådighed. Medbring selv dit instrument. Er du sangskriver kan du også tage din nye sang med!

I dette forår er bandlederne Arvid Asmussen (31. Jan, 28. Feb), Klaus Nygaard Smidt (21. Marts) og Dina Christiansen (18. April)

Kontakt: Arvid Asmussen, arvid@valgmenighed.dk