Teenklub

Dato/tidspunkt: 21. Februar 2018, 19.00-21.00

Klubben er en teenklub for unge fra 7.-9. klasse. Vi mødes hver anden onsdag i lige uger fra 19.00 - 21.00 i kirken (i Tidsrum), hvor vi hygger os, deler liv og tro, griner og fjoller, leger og konkurrerer, beder og spiser kage og drikker kakao.

Du kan finde mere info om, hvem der kommer og hvad vi laver på gruppen "ÅVM Teenklub" på facebook.

Ellers er du meget velkommen til at skrive til Pelle på pelle(at)valgmenighed.dk. Alle er meget velkommen, og vi ledere glæder os til nogle gode aftener sammen med både nye og gamle :-)