UngVM

Dato/tidspunkt: 9. Maj 2018, 19.30-22.00

UngVM er et ungdomsfællesskab for unge mellem 16-20 år. Vi mødes hver onsdag i kirken (i Hjerterum) fra kl. 19.30-22.

Vi hygger os sammen, deler liv, tro, glæder og udfordringer, griner, beder for hinanden, spiser kage og drikker kakao.

Alt i alt ønsker vi at være et trygt, vedvarende og hjemmeligt fælleskab for dig, som skal til at finde dine egne ben at stå på i kirken og for dig, som bare ønsker nogle nærværende mennesker at dele liv og tro med.

Kom som du er - vi glæder os til at møde dig!

Mere information vedrørende program mv. kan findes på facebookgruppen "UngVM". Ellers er du velkommen til at skrive en mail til Pelle på pelle(at)valgmenighed.dk