Huddle

En huddle er en gruppe af 5-8 mennesker, der mødes jævnligt i en afgrænset periode for at tage vare på det Gud har betroet dem. Formålet med huddlen er at arbejde med udfordringer i dit personlige liv og udruste dig til at lede andre mennesker til at leve som disciple af Jesus.

Det særlige ved en huddle er at der en facilitator, der hjælper en med at stille skarpt på problemstillingerne og at fokusere på både refleksion og handling. Grundspørgsmålene er: "Hvad siger Gud til mig?" og "Hvad gør jeg ved det?"

Man støtter hinanden og udfordrer; man beder sammen, griner sammen, græder sammen og rækker ud til verden sammen. Derfor lægges der også vægt på gensidig ansvarlighed og åndeligt fællesskab.

Nøgleordet i en huddle er den enkelte deltagers formation. Man arbejder derfor primært med områder som: lederskab og identitet, karakter og færdigheder, støtte og udfordring, læring og omsætning.

Vi har i ÅVM primært tre typer af huddles: Huddles der dannes omkring et kursusforløb eller en af vores skoler (eks. Kaliber eller Hyrdekursus); huddles for folk i en bestemt tjeneste (f.eks. for lovsangsledere eller præster) og så mere generelle huddles, hvor fokus er medvandring og åndelig modenhed.

Hvis du ønsker at blive en del af en huddle, så tag kontakt til en præst i ÅVM, så kigger vi efter en mulighed for det.

Info om vores huddleledermanual: