Gavebrev

Et gavebrev er en bindende aftale om en årlig gave i 10 år. Gaven kan enten være et fast beløb eller en fast procentdel af din indkomst - det bestemmer du selv.

Du kan trække hele gaven fra i skat - dog max 15% af din personlige indkomst.

Du opretter et gavebrev ved at kontakte vores administrator, Klaus Grøngaard på 8612 2835 eller på aarhus(at)valgmenighed.dk. Vi foretrækker at du betaler dit gavebrev via PBS for at lette vores administration.

Hvis skattereglerne ændrer sig inden de 10år er udløbet, bortfalder aftalen ved det pågældende års udløb.