Testamentariske gaver

Et testamente sikrer, at det du brænder for og prioriterer i dit liv, fortsætter i tiden efter din egen levetid. I et testamente kan du tilgodese organisationer og familiemedlemmer, der ellers ikke vil arve.

Aarhus Valgmenighed er godkendt til at modtage pengegaver ifølge testamente uden at skulle betale boafgift. Det betyder at testamentariske gaver går ubeskåret til Aarhus Valgmenigheds arbejde.

Vi rådgiver gerne om udfærdigelse af testamente, og anbefalder at du rådfører dig med f.eks. de gratis advokatvagter. Kontakt vores administrator Klaus Grøngaard på 8612 2835 eller aarhus(at)valgmenighed.dk for at høre mere om muligheder for en testamentarisk gave.

Du har fortsat fuld råderet over dine medler så længe du lever, og du kan ændre testamentets bestemmelser igen hvis du ønsker det.

Er du enlig kan bestemme over hele arven, og har du ægtefælle og børn, kan du bestemme over 3/4 af arven.