Bliv sponsor

Aarhus Valgmenighed er en levende menighed med mere end 600 voksne medlemmer. Vi drømmer om at gøre en forskel i Aarhus og i Danmark. På en gennemsnitsuge er mere end 1000 mennesker igennem vores kirkebygning, ligesom vi har mere end 1000 unikke besøgende på vores hjemmeside. Vores nyhedsbrev modtages af mere end 700 aktive læsere.Vi har årligt 10-15 bryllupper og 30-40 barnedåb.

Virksomheder kan tegne et sponsorat som Guldsponsor, sølvsponsor eller bronzesponsor. Som sponsor er du med til at gøre Aarhus Valgmenigheds vision til virkelighed. Med et erhvervssponsorat opnår du følgende fordele:

For informationer om at tegne et sponsorat kontakt sekretariatet på 8612 2835 eller sponsor(at)valgmenighed.dk.

Læs udspecificering af punkterne.