Sponsorfordele

Fagbog på hjemmesiden
Virksomheden findes på vores sponsor-side (http://aarhusvalgmenighed.dk/index.php?id=306) med navn, kontaktoplysninger og logo. Logoet virker også som link til virksomhedens egen hjemmside. Her finder menigheden deres foretrukne samarbejdspartnere. Endvidere er fagbogen en del af det store årsmøde, hvor sponsorerne præsenteres i en uddelt folder til årsmødet.  (send dit logo i min. 200 px eller evt. rettelser til sponsor(at)valgmenighed.dk).

Reklame på cafe-skærm
Virksomheden får ét slide i "karusellen" på vores informations-skærm i caféområdet. Sponsor-karusellen kører i forbindelse med div. arrangementer samt før og efter gudstjenster. (Send dit slide som JPEG i min. 1280x720px bredformat til sponsor@valgmenighed.dk. Slidet kan udskiftes månedligt).

Logoer i bunden af hjemmesiden
Virksomhedens gråtone-logo i bunden af aarhusvalgmenighed.dk, med mulighed for link til egen hjemmside (send dit logo til sponsor@valgmenighed.dk).

Gratis leje af lokaler
Du får mulighed for gratis at leje lokaler på Mjølnersvej 6 herunder kirkesalen. Det forudsætter, at lokalerne ikke er optaget af kirkens aktiviteter. Kontakt aarhus(at)valgmenighed.dk for at booke et lokale.

Banner på web
Ved kampagner eller særlige arrangementer har din virksomhed mulighed for at få et banner på aarhusvalgmenighed.dk med llink til din hjemmeside eller arrangement. Banneret løber i 14 dage af gangen. Se eksempel her

Foredrag til jer
Vi tilbyder én gang årligt at sende en ansat, eksempelvis Keld Dahlmann, ud til din virksomhed og afholde et foredrag. Kontakt os for at høre om hvilke emner, det er muligt at vælge imellem.

Reklame i nyhedsmail (pt. i bero)
Virksomheden får mulighed for 4 gange årligt at få et banner i nyhedsmailen. (Kontakt os på sponsor(at)valgmenighed.dk minimum 3 mdr. før for at komme i planen).

Reklame på toiletter
Virksomheden får mulighed for 2 gange årligt (af én måned) at beklæde indersiden af 4 toiletdøre i en ramme i størrelse A3.