Kaliber er Aarhus Valgmenigheds og Dansk Oases discipel- og lederskole. Gennem et år med 4 weekendsamlinger og huddle hver 14. dag, arbejder du med, hvad Gud siger til dig, og hvad du gør ved det.

Hvad end du bor i Aarhus eller ej, er det muligt at deltage og blive udrustet til gøre en forskel for Guds rige med dit liv.

På Kaliber udrustes du til:

• At lede dig selv
  • At forstå hvad Gud har lagt ned i dig
  • At høre, hvad Guds siger til dig og handle på det
  • At lede andre omkring dig ind i discipelskab

Kaliberforløbet strækker sig fra 9. september 2016 til juni 2017. Huddlingen foregår online, hvis du ikke er bosat i Aarhus.

Weekendsamlinger: 9-10. sept. 2016, 18-19. november 2016, 24-25. februar 2017, 19.-20. maj 2017

Undervisningen foretages af dygtige og erfarne ledere fra ind- og udland.

Pris: 3.500 kr. pr. semester. Deltagelse på 2. semester kræver deltagelse på 1. semester.

For mere info se Kalibers egen hjemmeside

Har du spørgsmål, så kontakt Johannes Thomsen

”Det bedste, jeg ved, er at se helt almindelige disciple vokse til at blive ledere, som kender vejen, går vejen og viser vejen.”

Johannes Thomsen, Teamleder Kaliber