KURSEN - retning på din teologiske rejse

Kursen har semesterstart FREDAG D 15. SEPTEMBER 2017 kl. 08.30-12.00 . Hvis du overvejer at deltage så mød blot op den første gang til et uforpligtende besøg hos os.

Hvorfor KURSEN?

• Du skal tage på KURSEN, hvis du ønsker at finde afklaring af, hvad din kurs mod fuldtidstjeneste som præst, leder og forkynder i kirken skal være.
  • Du skal tage på KURSEN, hvis du ønsker at lære dig selv dybere at kende og se dine stærke sider såvel som dine skyggesider i øjnene.
  • Du skal tage på KURSEN, hvis du ønsker et vandringsfællesskab med andre i samme situation som dig.
  • Du skal tage på KURSEN, hvis du ønsker at møde spændende menigheder og præster rundt omkring i landet.

Praktiske informationer:

• KURSEN ledes af Keld Dahlmann som du er velkommen til at kontakte for yderligere oplysninger om næste holdopstart mv.
    (Tlf.: 31417671 - Mail: keld@valgmenighed.dk)

Få mere at vide:

Hvad siger tidligere deltagere?

KURSEN begyndte i 2008 og har indtil nu haft over 90 deltagere. Her følger klip fra deres evalueringer:

• KURSEN har givet mig lyst til at være leder i kirken.
  • KURSEN er mit åndehul og legerum til livet og den konkrete kirkevirkelighed, som ligger gemt bag alle teologibøgernes studier.
  • KURSEN er det sted, som mest har formet mig som leder i kristne fællesskaber. De giver applikationer og konkrete værktøjer, som jeg slet ikke kan undvære i dag!
  • Gennem KURSEN, har jeg fået retning på mit teologistudie. Kursen har betydet, at jeg faktisk overvejer en fremtid indenfor kirken.
  • Jeg er blevet en meget mere afbalanceret og reflekteret leder.
  • Kursen er en ugentlig retræte, et sted hvor jeg kan møde ledere og teologer, som kan udfordre de dele af mit lederskab og teologiske studium som allerede er på afveje.
  • Jeg føler mig altid som et forandret menneske, når jeg cykler hjem fra KURSEN.
  • Kursen gør teologi relevant for mig. Det hjælper mig til at koble teori og praksis.
  • Jeg er frygtelig afhængig og har svært ved at forestille mig hvad jeg skulle gøre uden den.
  • Det har været et sted, som har hjulpet mig med at holde et godt fokus.
  • Den har stor betydning, fordi man ikke kan gå upåvirket herfra. Det er åndehul i ugen.
  • KURSEN betyder også, at jeg har fået et netværk jeg er rigtig glad for.
  • Og til sidst betyder KURSEN, at jeg har meget mere lyst til at færdiggøre min bachelorgrad og ikke mindst til at blive præst en dag.
  • På kursen har jeg fundet et sted, hvor jeg for første gang er begyndt at betragte mig selv en kommende kristen leder.
  • Jeg tror, at jeg i fremtiden vil kunne se tilbage på Kursen og tænke, at jeg ville være blevet en helt anderledes slags leder/præst/teolog – en mindre visionær leder og et nemmere offer for vanetænkning – hvis jeg ikke havde gået på Kursen.
  • Kursen er et unikt sted, hvor jeg kan udvikler mig som menneske, kristen, teolog og leder med henblik på Kirken.
  • Det er svært at bruge store nok ord her. KURSEN er måske noget at det, som jeg som gammel vil tænke tilbage på og takke Gud for.
  • Jeg kunne ikke forstille mig at undvære det.

KURSEN har et partnerskab med Dansk Oase.