Sekretariatsleder

Aarhus Valgmenighed søger sekretariatsleder

Aarhus Valgmenighed er en dynamisk, luthersk-karismatisk valgmenighed, der blev dannet i 1990. I dag er der ca. 650 voksne medlemmer og 300 børn. Menigheden er præget af en pionerånd og engagement, med flere hundrede frivillige.

Menigheden har egen kirkebygning med kontorlokaler og menighedslokaler. Der afholdes flere gudstjenester hver søndag, hvor ansatte og frivillige er bærende kræfter. Derudover foregår der mange aktiviteter for både voksne og børn i løbet af ugen i kirkens lokaler og i hjemmene.

Aarhus Valgmenighed har et godt samarbejde lokalt, nationalt og internationalt med menigheder, missionsorganisationer og uddannelsesinstitutioner. Menigheden er som valgmenighed en del af Den Danske Folkekirke og er tilknyttet Dansk Oase.

Som sekretariatsleder har du følgende opgaver:

• Overordnet ansvar for den daglige drift af kirkebygningen
  • Daglig ledelse af administrative medarbejdere
  • Ansvar for menighedens kommunikation indadtil og udadtil
  • Ansvar for budgetlægning, økonomistyring og det overordnede ansvar for udarbejdelse af regnskaber i tæt samarbejde med menighedens bogholder og kasserer
  • Betjening af bestyrelsen og dennes udvalg, herunder mødeforberedelse
  • Varetage personaleadministration
  • Rekruttering og koordinering af frivillige

Vi forestiller os at du:

• Har gode kommunikative evner
  • Kan samarbejde med mange forskellige mennesker i en menighed med stor frivillighed
  • Har erfaring med budgetlægning og økonomistyring
  • Har erfaring med personaleadministration
  • Har erfaring med almindelige softwareprogrammer
  • Er initiativrig og evner en selvstændig tilrettelæggelse og prioritering af opgaver

Vi tilbyder:

• Et udfordrende arbejde i en dynamisk menighed
  • Gode muligheder for at påvirke processer og opgaver
  • Tæt samarbejde med valgmenighedspræsten og menighedsrådet
  • Samarbejde med mange forskellige faggrupper, frivillige, organisationer og netværk
  • En fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer
  • Et attraktivt og inspirerende arbejdssted

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til menighedsrådsformand Michael Sjælland, tlf. 51614120, mail: formand(at)valgmenighed.dk eller valgmenighedspræst Anders Michael Hansen, tlf. 86122835, mail: andersmichael(at)valgmenighed.dk

Ansættelse pr. 1. jan. 2018. Ansættelsessamtaler finder sted mandag d. 27. november 2017 i Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj. Ansøgningsfrist onsdag d. 22. november 2017 kl. 12.00 til Michael Sjælland:formand(at)valgmenighed.dk. Ansøgningen bedes vedhæftet CV og andre relevante dokumenter.

> Hent opslaget som pdf