Menighedsmøder i ÅVM

I Aarhus Valgmenighed afholdes der menighedsmøde to gange årligt, som regel den sidste onsdag i april og september.

Mindst 14 dage inden møderne udsendes dagsorden til alle medlemmer.
Er du medlem uden at modtage dagsordenen, bedes du kontakte os på aarhus(at)valgmenighed.dk

Menighedsmøder er din mulighed for at blive informeret og involveret i menighedens retning og arbejdsområder. Du kan selv komme med ideer eller muligheder og ved afstemninger bliver din stemme hørt.

> Hvis du endnu ikke er medlem kan du klikke her