Partnere

DanskOase

DanskOase er det netværk af menigheder som vi ser vores nærmeste familie. DanskOase afholder hvert år den kristne festival SommerOase, som er sommerens store højdepunkt for mange i ÅVM.

> Besøg DanskOases hjemmeside her

KirkePlanterNet

KirkePlanterNet er udsprunget af Aarhus Valgmenighed og har særligt fokus på menighedsplantning og udvikling af menigheder.

> Besøg KPN´s hjemmeside her

Alpha Danmark

Alphakursus er et grundkursus i kristendom for alle - uanset tro eller baggrund. Alphakurser holdes over hele landet i både kirker, på caféer og i private hjem.

> Besøg Alpha Danmarks hjemmeside her

Netværk og samarbejdspartnere