Gudstjenester

Gudstjenesterne er det store fællesskab, hvor vi mødes for at høre Gud tale til os. Det sker igennem prædiken, sang, bøn og nadver. Ved alle gudstjenester er der mulighed for, at du kan blive bedt for.

I Aarhus Valgmenighed ønsker vi at holde gudstjenester, som giver dig mulighed for at møde Gud personligt og i fællesskab med andre. Ved gudstjenesterne bliver du også udfordret til at have Gud med i din hverdag og lade ham præge dig.

Den første søndag i måneden er der ikke gudstjeneste. I stedet med mødes vi i mindre fællesskaber - se i menuen under Fællesskaber.

Søndag kl. 10.00

Gudstjenesten for alle aldersgrupper med tilbud om børnekirke.

Søndag kl. 16.00

Gudstjeneste primært for studerende og unge.