Givertjeneste

Vi tror det er alle vores medlemmers opgave, at tage et økonomisk medansvar for menighedens økonomi. Derfor underviser vi i givertjeneste på vores medlemskursus, og kontakter hvert år alle medlemmer omkring tilsagn for det kommende år.

En særlig nådegave til at give

På samme måde som nogle har en nådegave til lovsang, profeti, ledelse osv. tror vi også nogle har en særlig nådegave til økonomisk at give.

Vi ønsker hvert år at samle denne gruppe, til en middag hvor vi sætter særligt fokus på givertjeneste.

Ser du dig selv som en del af den tjeneste, og ønsker at blive inviteret når der sker noget særligt for det tjenesteområde, er du velkommen til at tilmelde dig her.