Discipel i Aarhus Valgmenighed

”Mig er givet al magt i himlen og på jorden. Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer. Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende.”  Matt 28, 18-20

Igennem sine disciple startede Jesus en bevægelse, som har bredt sig til stort set hele verden. Det har den gjort, fordi disciplene gjorde, som Jesus havde lært og befalet dem: De lyttede til Guds Ord og Helligånden, og de oplærte selv nye disciple, ligesom Jesus havde oplært dem. Disciple af Jesus er Guds plan, for at verden må lære Ham at kende. Disciple, der oplærer disciple.

Discipeltrekanten er et redskab, vi bruger i ÅVM, som både hjælper os til at komme i kontakt med, og kunne svare på, nogle vigtige spørgsmål i vores discipelskab.