Kollekter i ÅVM

På langt de fleste Gudstjenester i løbet af året, indsamler vi en kollekt/pengegave. Indsamlingerne går ikke til menighedens egen drift, men til forskellige missionsprojekter både i Danmark og rundt i verden.

For os er generøsitet en værdi, derfor ønsker vi at støtte vigtige initiativer, projekter og organisationer, som gør en forskel for mennesker rundt i verden.

Udover at videregive kollekter, giver vi hvert år 5% af menighedens gaver til Kirkeplanternet KPN som er vores særlige missionprojekt omkring menighedsplantning/udvikling i Danmark og Europa.
> Læs om KPN her