Pelle Kviesgaard - Teenleder

Pelle er teenleder i ÅVM. Det vil sige at han står for henholdvis Teenklubben (for 7.-9. klasse) og UngVM (For 16+ gruppen). Sammen med en større lederflok, sørger han for spændende aktiviteter og snak om det der er vigtigst i livet. Og så er han ikke mindst administrator for den meget eksklusive teenklub-snapchat-gruppe.

Pelle er fra 1989 og Cand. Theol. fra 2016. Undervejs i studierne har han fokuseret på praktisk teologi og haft to studieophold i LA på henholdsvis Fuller Theological Seminary og den presbyterianske kirke i USA.

Pelle har været aktiv i kirken de sidste fem år og haft forskellige roller i den tid, bl.a. som personlig assistent for tidligere præst Poul Nyborg.
Når han ikke er på Mjølnersvej forsøger han at lave nørdede ting, f.eks. lege med lego, spille brætspil, se amerikansk fodbold, se gamle film eller læse kemi sammen med sin nevø.

Pelle siger:
Måden ÅVM kombinerer at være en sendende og udrustende kirke med at lave relevante og vedkommende gudstjenester og arrangementer gav mig nyt håb for kirken, da jeg først begyndte her. Jeg drømmer om at vi hver især bliver endnu bedre til at "være kirken" og leve som et kongeligt præsteskab, der elsker Gud - og vores næste som selv.