ÅBU

ÅBU, Århus Valgmenigheds Børne- og Ungdomsarbejde, er en selvstændig forening, der varetager kirkens arbejde blandt børn og teenagere. 

Børn som deltager i kirkens aktiviteter, hvad enten det er hverdagsaktiviteter eller Børnekirke om søndagen, skal betale kontingent til ÅBU. Det årlige kontingent er 150 kr og opkræves i foråret. 

Dit medlemsskab muliggør bl.a. økonomisk støtte fra Århus kommune og DUF, Dansk Ungdoms Fællesråd. 

ÅBU er medlem af ÅUF, Århus Ungdommens Fællesråd, og er ligeledes en forening under BUO, Børne- og Ungdoms Oase. Der ligger en række muligheder for inspiration og økonomisk støtte i disse organisationer. 

Medlemmerne af ÅBUs bestyrelse er: Anna Korsholm Thomsen (formand), Sara Dahlmann (kasserer), Iben Lysemose og Allan Madsen. Den årlige generalforsamling afholdes i september måned. Foreningens vedtægter kan ses her

Se referatet af det seneste ÅBU generalforsamling her

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk