Huddleledermanual

Aarhus Valgmenigheds huddleledermanual giver vejledning i, hvordan man starter og kører en huddle. Den samler vores bedste erfaringer med at lede huddles, så mennesker vokser i deres discipelskab og lederskab i Guds rige.

Manualen kan købes nederst på siden

Huddleledermanualen er en indføring i, hvad en huddle er, hvordan man kommer i gang med at huddle, og den giver redskaber til at lede en huddle.

Desuden indeholder manualen disse 10 huddle-sessioner:

• Cirklen - Søg først Guds rige
  • Halvcirklen - Sund fysisk livsrytme
  • Halvcirklen - sund åndelig livsrytme
  • Trekanten - dybere og balancerede relationer
  • Fadervor - hvornår beder jeg til Gud?
  • Lectio Divina og Lectio Continua - hvornår læser jeg i Bibelen?
  • Fællesskab - hvem vandrer jeg med og er ansvarlig overfor?
  • Nådegaver - hvor tjener jeg i menigheden?
  • Fredens personer - hvem er jeg sendt til?
  • Generøst liv - hvordan velsigner jeg andre?

Manualen følger discipeltrekanten, og der følger 10 trekanter med ved køb af en huddleledermanual.

Huddleledermanualen er for ledere, der allerede selv har været i en huddle og nu ønsker at begynde selv at udruste nye disciple i Guds rige. Ideen bag manualen er at gøre huddling så let tilgængelig som muligt.

Manualen er gratis for huddleledere i ÅVM. Følgende priser gælder for andre:

1 stk. koster 150 kr. + porto