Vision2018 - Med Gud for Aarhus

Gennem år 2013 bidrog menighedens medlemmer med deres tanker og drømme for menighedens fælles retning de kommende år. I processen blev vi mindet om vores kald og opgave i Aarhus og særligt om ordene fra Jeremias’ Bog 29,7:

”Stræb efter lykke og fremgang for den by, som jeg førte jer bort til, og bed til Herren for den; går det den godt, går det også jer godt”

Vi har i lyset af dette udvalgt fire indsatsområder, som vi særligt vil fokusere på indtil årsmødet i 2018. Det er vort håb, at det vil betyde et møde mellem mennesker i Aarhus og den levende Gud. Se og læs hele Vision2018 her.

Klik på billedet for at komme til kontaktinfo på de fire holdanførere.

På hvert indsatsområde er der en "holdanfører". Anførerne har i samarbejde med menighedsrådet og frivillige medarbejdere fastsat hjørneflagene på deres område. Hjørneflagene bruges til at skabe rammerne for den "boldbane", som vi alle kan spille med på. Formålet er, at det bliver tydeligt og konkret, hvor og hvordan du kan involvere dig i spillet.

Er der noget, som du brænder for, så er det bare med at gå i gang. Anførerne er ikke flaskehalse, men er med til at skabe overblik og koordinere indsatserne på området.

Hvordan kan visionen se ud:

• Personligt i din hverdag?
  • Med din kernefamilie eller udvidede familie?
  • På dit studie eller arbejdsplads?
  • Med din klynge eller cellegruppe?
  • Med din tjenestegruppe?