Legestue

LEGESTUEN i Aarhus Valgmenighed mødes hver tirsdag kl. 9.30-11.30 og er et åbent tilbud for alle med børn i alderen 1-5 år.

Vi mødes i Aarhus Valgmenigheds lokaler på Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj.
Ønsket er at vores børn skal have en hyggelig formiddag sammen.

Vi starter med sange og en lille bibelhistorie for børnene. Det er både ansatte og forældre som står for denne del.
Derefter er der fri leg, kaffe og brød. (Pris: 10 kr)

Programmet starter kl 9.30 og varer ca. en halv time. Legestuen slutter cirka kl. 11.30 – og fra kl. 11.15 hjælpes vi alle med at rydde op.

For mere information klik her. (På facebookgruppen Legestuen i Aarhus Valgmenighed)