KirkePlanterNet

Et religiøst center - hvordan vi sendes til verden

Vi forstår os selv både som en lokal menighed og et center, der tager medansvar for en missional bevægelse.

Derfor bidrager menigheden med undervisning og ledertræning i forskellige sammenhænge i både Danmark og udlandet. Derfor opfordrer vi til - og engagerer os i - dannelsen af nye menigheder.

Dette sker særligt igennen KirkePlanterNet som er et udspring af Aarhus Valgmenighed, og i dag drives i et samarbejde mellem Byens Valgmenighed, Regen og ÅVM.

Udover KirkePlanterNet er der følgende områder af vores arbejde som særligt har fokus på det nationale.