FRIVILLIGHEDSDAGEN ER EN FESTLIG DAG, HVOR VI UDVIKLER OG FEJRER ALT DET, DER VÆKKER PASSION I OS FOR AT TJENE HINANDEN OG AARHUS. VI ARBEJDER KREATIVT MED VORES FRIVILLIGE TJENESTE - OG MORER OS IMENS. 

ALLE i ÅVM er velkomne! Både de over 250 frivillige og dem, der kunne tænke sig at få en tjeneste i menigheden eller bare møde nye mennesker. 

 

PROGRAM 

13.00   OP-tid

14.00   Workshops

14.45   Isbar

15.15   Workshops

16.00   At give Gud det bedste (v. Niels Peder Nielsen)

17.00   Spisning i private hjem

20.00   Slut

 

PRAKTISKE TING

Hvornår: Lørdag d. 22/4 kl. 13-20. Kan du ikke være med hele dagen er det også ok:-) Noter det venligst i tilmeldingen. 

Der vil være børneprogram under dele af dagen. 

Aftensmaden bliver en teambuilding oplevelse, hvor du bliver inviteret ud i et privat hjem sammen med ca. 10 andre. Her tilbereder og nyder I en god festmiddag. Ufortyndet hygge:-)

Vi vil gerne vise vores store påskønnelse af dit frivillige arbejde og derfor er dagen GRATIS. Af hensyn til maden har vi dog brug for en tilmelding. 

Hvis du tjener på et team, er det godt at aftale, at I sammen prioriterer dagen. Men du får en god dag uanset, selv om du ikke kommer med et team:-) 

Sidste tilmelding: onsdag d. 19/4

Frivillighedsdagen ledes af Johannes Thomsen sammen med resten af staben. (Kontakt: johannes(at)valgmenighed.dk)

 

WORKSHOPS PÅ DAGEN

SÆT SUNDE GRÆNSER (v. Louise Nisgaard, psykolog)

Hvordan tage godt hånd om mig selv og undgå at brænde ud eller blive kørt over? Hvordan få modet til at sige fra og trække en grænse for, hvad jeg vil acceptere eller engagere mig i. Lær at stå ved dine grænser og mærk hvordan din personlige frihed vokser i takt med denne udvikling. 

GODT TEAMSAMARBEJDE (v. David Viftrup, konsulent)

Mennesker er forskellige, så hvordan lykkes vi med at arbejde godt sammen og sikre at alle trives samtidigt med at vi når vores mål. Hvilke dynamikker skal vi være bevidste om og hvad skal vi undgå. Få hjælp til bedre samarbejde på dit team. 

HVORDAN UNDGÅ STRESS (v. Peter Arnbjerg, stress coach)

De fleste af os kender fra egen krop eller nærmeste omgangskreds, at stress er blevet en folkesygdom. Mange opgiver nærmest tanken om det stressfrie liv. Men kan vi acceptere det? Så hvordan indretter vi vores liv og prioriteringer sådan, at vi undgå at gå ned?

SKAM OG NÅDE (v. Krista Korsholm Bojesen, psykolog)

Skam lammer os og gør os ufrie i sociale sammenhænge. Vi bliver mindre, når vi skammer os, og følelsen kan være vanskelig at ryste af sig. Hvordan fungerer skammens natur, og hvordan kan Gud og menneskers nåde være en modgift? 

ÅNDELIGE TEMPERAMENTER (v. Simon Balle, stud.teol)

Der er forskellige måder at opleve Guds nærvær. Nogle oplever Gud tydeligst i naturen, andre i stilheden, andre i fællesskabet. Hvordan er du indrettet og hvordan møder kan du understøtte og prioritere det sted, hvor Gud møder dig?

BØN I ÅNDENS KRAFT (v. Natasha Davis-Skjøth, underviser)

Er bøn bare bøn, eller er der måder at bede, hvor Helligåndens kraft bliver tydeligere? Hvordan bede frimodige og åndsfyldte bønner, som flytter noget? Hvordan vokse i tro på Åndens magt gennem vores bøn?

 

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk