Ressourcer

I Aarhus Valgmenighed har vi udviklet forskellige ressourcer. Disse kan ses herunder:

Velkomstfolderen

Vi vil gerne byde dig, som er ny, velkommen og vise dig mere om, hvem vi er som kirke. Derfor har vi lavet en velkomstfolder, som fortæller dig lidt om, hvem vi er, hvem der er stab, og om hvilke fællesskaber, du kan finde her.

Åben madklubfolderen

Åben madklub er en nem måde, hvorpå et kristent fælleskab kan åbne sig og invitere venner og bekendte fra fx lokalområdet, studiestedet eller arbejdspladsen ind til et enkelt måltid og godt fælleskab.

Mikrocelle folderen

En mikrocelle udgøres af to eller tre mennesker, ofte af samme køn, som mødes  for at hjælpe hinanden til at leve som ansvarlige disciple af Jesus.

På vej mod ægteskabsfolderen

I Aarhus Valgmenighed har vi den opfattelse, at Gud har givet mennesker ægteskabet - det livslange forhold mellem mand og kvinde - som rammen om vores seksualitet.

Påskemåltidsliturgi

Følg linket, for at komme til mere info omkring, hvordan påskemåltidet kan holdes i dit eget fællesskab.

(Tryk på billede for at se information)

Klyngeledermanual

Klyngeledermanualen er til for at hjælpe dig, som er klyngeleder, til at lede din klynge, så både du, folk i klyngen og Guds rige vokser. Du vil med manualen få overblik over en leders opgaver, samt inspiration til at disciple og til at lede mennesker. Den er gratis for medlemmer og koster 100 kr for andre.

(Tryk på billedet for at se manualen og info herom)

Huddlemanual

Huddlemanualen er skrevet for at hjælpe dig, som leder en huddle eller som gerne vil prøve det. Den vil hjælpe dig med at udruste og disciple nye ledere i Guds rige.
Den er gratis for medlemmer og koster 100 kr for andre.

(Tryk på billedet for at se manualen og info herom)

Oikosfolder

Oikosfolderen forklarer hvad et Oikos er. Lige fra den bibelske forståelse, til den nutidige forståelse.

Lederbogen

Lederbogen gennemgår nogle af de centrale tanker og modeller som vi anvender  i forbindelse med discipel ledelse i ÅVM.

(Tryk på billedet for at se folderen)

Om at give troen videre til dit barn (Dåbsfolder)

Dåbsfolderen kan hjælpe dig til at given troen videre til dit barn.