Frivillig i ÅVM

Aarhus Valgmenighed har mange forskellige tjenester som folk kan blive en del af. Lige nu er der over 250 aktive frivillige, som engagerer sig og ønsker at være med til at bære kirken. Alle kan være og bære med på deres måde.

Tag et kig på frivilligområderne og find dit område. Du finder dem herunder eller i menuen til venstre under "Frivillig i ÅVM". Synes du, det område du brænder for mangler, så vil vi gerne have det med eller startet det op.

> Med Gud i hjertet

> Med Gud for familier

> Med Gud for studerende

> Med Gud for min næste

> Øvrige tjenester

Frivilligkoordinator

Vi vil gerne være med til, at du finder den tjeneste, som passer dig. Har du lyst til at høre eller vide mere om, hvordan du kan være med til at udfolde ÅVM's vision "Med Gud for Århus", så er du meget velkommen til at kontakte os på frivillig(at)valgmenighed.dk eller direkte.