Lejr for 10-miljøet

Vi glæder os over at kunne byde velkommen til menighedslejr for alle med tilhørsforhold til 10-miljøet i ÅVM.

Lejren er skabt ud fra et ønske om at bringe os tættere sammen som den “store familie i ÅVM”. Vi håber, at lejren både kan forstærke de eksisterende relationer der ndes i kirken, og samtidig åbne op for nye, så vi alle kommer til at opleve os som en del af et større fællesskab med mange muligheder.

Venlig hilsen Lejr teamet

TID OG STED

Dato: 15. - 17. september 2017
Djursland Efterskole, Kanneshøjvej 43, 8585 Glesborg

PRISER

350 kr. pr. voksen
100 kr. for børn til og med 12 år. Max 1.250 pr. familie

Prisen inkluderer fuld forplejning for hele familien, Indkvartering, 4 samlinger, samt aktiviteter for alle aldre.

PRAKTISK

Familier bor i eget værelse
Det er muligt at bo i egen campingvogn ved skolen

TILMELDING