Emil er født i 1994 og opvokset i Grindsted. Han flyttede til Aarhus i sommeren 2016, hvor han sidenhen har studeret teologi på Aarhus Universitet.

Emil er frivillig stab og fungerer som personlig assistent for Ruben Kristensen, og hans opgaver består i at hjælpe Ruben med administrativ hjælp samt sparring. Det vil sige alt fra besvarelse af mails og gudstjenesteplanlægning til deltagelse i styregruppen for 16-miljøet.

Emil brænder for at bygge kirke for unge studerende i Aarhus, som på samme tid formår at forkynde og vise Guds frisættende kærlighed og tør udfordre til discipelskab.